• Het voorbeeld hieronder is eID verificatie via Google Chrome.
  • Voor een voorbeeld van eID verificatie met een andere browser gelieve u zich te wenden tot de ondersteuningspagina van de eID provider ‘e-contract‘.
  • Stap 1: Na het inloggen komt u op uw digitaal Tildepost platform. Ga in de keuzebalk links naar ‘Instellingen‘.

• Stap 2: Klik ‘Profiel‘ aan.

• Stap 3: Klik ‘Koppel je EID‘ aan.

• Stap 4: Klik ‘Start Validatie‘ aan.

• Stap 4b: Installeer indien nodig de “eID Chrome Middleware” voor uw platform.

• Stap 5: Plaats uw “identiteitskaart in de eID lezer”.

• Stap 6: Vul uw ‘eID PIN code‘ in.

• Stap 7: Bevestig het gebruik van jouw EID gegevens met de knop ‘Ja, gebruik mijn EID gegevens‘.

• Stap 8: Klik ‘Ga terug‘ aan.

• U ben nu een geverifieerde Tildepost gebruiker.